Notowania giełdowe w Polsce.
Pete Sampras
Napisz może jeszcze ze dwa zdania o tym jak zginął, ewentualnie ja dopiszę teraz lub po robocie, bo mam pomysł.
Użytkownik
Dobra, to jak masz coś fajnego, to pisz. Ewentualnie jak wrócę do domu gdzieś koło 19, to mogę coś pomyśleć.
Pete Sampras
Zastanawiam się, czy tego opisu z rzekomym ubiciem swojego nie zostawić na kogoś, kto może mieć celne wnioski, żeby go zdyskredytować. Z drugiej strony, wprowadzenie takiego chaosu już teraz też jest dobrą opcją.
Użytkownik
Ale z drugiej strony, jeśli do tego czasu ubili by kogoś z nas, to już opcja z tym, że sami bijemy mafię, byłaby jeszcze bardziej naciągana. Tak, jeszcze ktoś może w to pójść, bo wciąż jest nas 5, więc w sumie standardowa liczba (ten szósty to taki mały bonus).
Niech jeszcze wypowiedzą się inni.
EDIT: Zastanawiam się, czy w opisie nie zmienić tej części "miasto jeszcze nigdy nie było tak słabe" na coś w stylu "miasto nigdy wcześnie nie grało tak żałośnie".
Żeby zaraz nie znalazł się ktoś, kto napisze, że jak miasto słabe, to znaczy, że wszystkie głośne nicki siedzą w mafii
Ostatnio edytowany przez MCdonaldinho (2014-10-15 13:08:33)
Pete Sampras
Masz rację mac, przekonałeś mnie, jedzemy z tym teraz.
Ojciec Chrzestny wiedział, że miasto jeszcze nigdy nie było tak słabe, dlatego zdecydował się wyciągnąć pomocną dłoń i ofiarować miastowym jednego ze swoich ludzi - Huntera13. Żeby osłodzić Hunterowi13 ten wybór pozwolono mu wybrać rodzaj śmierci oraz spędzić ostatni dzień w wybrany przez niego sposób. Hunter13 postanowił spędzić dzień na imprezowaniu z pięknymi kobietami, a na końcu jedna z nich strzyknęła mu złoty strzał z koki.
Ilość powtórzeń zupełnie nieprzypadkowa, podobnie jak błędy.
Ostatnio edytowany przez KillMadryl (2014-10-15 13:22:37)
Użytkownik
Wczoraj było już stosunkowo późno jak proponowałem jun_ora oraz Dzionego, więc w tej kwestii pełna zgoda (nie zauważyłem tego, co napisał JaNóż).
W tym wypadku zgadzam się jak najbardziej na kandydaturę Huntera. Co do opisu, to wątpię, żeby wprowadziło to jakikolwiek chaos w mieście, ale zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi, więc odciągać od tego pomysłu nikogo nie zamierzam.
Użytkownik
Hunter13 napisał:
Ja dzisiaj zagłosuje intuicyjnie, czekam na mord mafii
Użytkownik
Dobra Mistrzu, o ile w dzisiejszym linczu nie leci Hunter, to ubijamy go w mordzie, opis ten, który dodał JaNóż.
EDIT: I o ile nie poleciał, ktoś z mafii, bo wtedy średnio to będzie miało sens (w sensie, że opis).
Mistrzu, głosów zmieniać już nie można, a wię przecieki
Użytkownik
Ok, czyli mord, tak jak pisałem wyżej.
Jakoś się wybronię z tej decyzji, ale mimo wszystko liczyłem, że nie będą mnie wiązać z trupami ;p
Pete Sampras
Właśnie dobrze, to bystry gracz, były OC, gdyby nie on, to bym w ogóle na BVB nie trafił, zaprosił mnie, bo podobała mu się moja gra. Mógłby być groźny, gdyby mu się chciało.
Użytkownik
Wyszło trochę chujowo - głosowanie na Mortisa było bardzo wygodne, do tego stoi tam dwóch naszych. Czuję, że będą z tego problemy.